Poze STILOU ENERGETIC MERIDIANE

 
 


STILOU ENERGETIC MERIDIANE

Pret: 150,00 RON

Disponibil in stoc

Costurile de livrare nu sunt incluse


 Stiloul energetic stimuleaza puncte energetice,zone reflexologice de pe tot corpul.
 
Utilizarea stiloului energetic îmbunătăţeste micro-circulaţie,accelereaza metabolismul, reface echilibrul circulatiei energetice,  sporind astfel mult  capacitatea de a preveni diferite boli ,marind deci mult imunitatea
 În plus,electroacupunctorul,restabileste circulatia energetica,echilibrind CHI-ul organismului. Aceasta are ca efect îmbunătatirea  circulaţiei  sângelui şi recuperarea rapida,inlaturind oboseala si blocajele energetice. 
 
 

ELECTROACUPUNCTOR DISPOZITIV MASAJ ENERGETIC


Aparatul este insotit de 2 capete de masaj unul conic (ascutit) pentru punctele de acupunctura de pe meridian si unul plat pentru fata ochi in general zone sensibile.


Electroacupunctorul este un aparat portabil, foarte usor de utilizat si care poate fi folosit fara ajutorul unei alte persoane, este alimentat cu baterii electrice si care prin stimularea directa alina durerea tensiunea si insomnia legata de stres.

Aceasta stimulare permite in mod egal revitalizarea, tonifierea si sporirea nivelului de energie a corpului. Aparatul se aplica peste tot si la orice ora. El poate fi folosit acasa, la serviciu sau in timpul concediului. Este destinat intregului public.


 

Efectul Terapiei cu electroacupunctorul in afara de energizarea completa a organismului
 •  Ţesutul este activat local prin absorbţie de energie. Prin aceasta electronii şi ionii din corp vor fi modificaţi, având un efect fiziologic pozitiv.
 • Pe de altă parte ameliorează durerile, calmând nervii prin stimularea impulsurilor electrice.
 • Efectul global este acela de ameliorare a durerilor, de eliminare a tensiunii şi de îmbunătăţire a circulaţiei.
  După ce ţesutul respectiv absoarbe această radiaţie, schimbul metabolic celular se îmbunătăţeşte şi ţesutul se încălzeşte.
  Aceasta duce la activarea circulaţiei sanguine. Prin aceasta se reduc inflamaţiile, dispare tensiunea şi se reduce durerea.
 • Stimuleaza celulele si nervii, generând un câmp magnetic de regenerare asupra zonelor bolnave ale corpului. Acţiunea locală a bioelectricităţii aduce reorganizarea moleculară în interiorul celulelor.
Prin acţiunea sa, terapia  poate îmbunătăţi circulaţia sanguină locală, luptând împotriva viruşilor, stimulând funcţia nervoasă şi restaurând ţesuturile.
Durerea este un semnal de alarmă dat de organismul uman şi trebuie investigată deoarece nu este doar o senzaţie, ci este determinată de o afecţiune a organismului nostru.
Modul de acţiune al curentului TENS :
 • Reumatism
 • Artrită
 • Dureri musculare
 • Întinderi musculare
 • Dureri de spate şi articulare
 • Tensiuni la nivelul gâtului şi al coloanei cervicale
 • Periartrită la nivelul umerilor sau probleme ale articulaţiilor humerale
 • Picioare reci
 • Solicitarea musculaturii lombare
 • Amorţeală a picioarelor şi a mâinilor
 • Probleme de circulaţie a sângelui
 • Consolidarea musculaturii prin stimularea grupelor de muşchi, pareză
 Contraindicatii în următoarele cazuri:
 • Dacă aveţi un implant medical (ex. electrostimulatoare cardiace);
 • Simultan, cu alte dispozitive medicale (ec. plămân artificial, electrocardiografie, etc.)
 • În cazurile în care medicul dvs. recomandă evitarea electroterapiei de joasă frecvenţă;Acupunctura

Un procedeu străvechi de vindecare, bazat pe introducerea acelor în ţesuturi, pentru a calma şi a elimina durerea şi încordarea şi a ridica nivelul de energie. Acest lucru se obţine prin stimularea punctelor de acupunctură caracteristice subcutanate (lat. acus = ac, puncţie).
Descoperirea acestui tratament îi este atribuită legendarului împărat chinez Huan Ti (cca. 2.500 î.e.n.).

Experţii chinezi susţin că pe corp se află 365 puncte de presiune. Acestea formează 12 linii (meridiane). Acţionând asupra lor, eliberarea substanţelor nocive din organism e favorizată, iar energia vitală creşte.

Electroacupunctura

Electropunctura este o metodă non-invazivă prin care punctele de presiune sunt stimulate prin impulsuri electrice delicate, ce înlocuiesc acele. Aşadar, este o metodă complet nedureroasă.


Electroacupunctorul foloseste terapia TENS, un curent de o joasa intensitate care se simte pe piele ca un usor fior pentru stimularea ţesuturilor, cu scopul  ameliorării şi vindecării diferitelor afecţiuni sau al recuperării anumitor funcţii pierdut ale organismului. S-a demonstrat că oasele, cartilajele, ligamentele, tendoanele şi diferite celule ale corpului sunt influenţate pozitiv de electricitate. Se consideră că, prin stimularea electrică a celulelor, ţesuturile afectate pot fi vindecate.

Recomandam utilizarea de creme impreuna cu aparatul.

Aparatul functioneaza cu o baterie tip AA , marimea M, 1.5 V ( baterie usor de gasit) care nu este inclusa.GARANTIE 1 AN

0754261347 - Comenzi telefonice
0754261347Detalii produs


Categorie: TERAPIE ALTERNATIVA

Greutate produs: 0.2 kg.Produse similare


BETISOR DE LEMN INCLUS IN PRET Bol cantator tibetan batut manual Mediu 11 CM - 140 LEI Fiecare bol batut manual este unic. Acest bol cantator tibetan emite o muzica placuta si...
140,00 RON
SET MASAJ ENERGETIC COMPUS DIN -2 BUC BILA MAGNETICA MASAJ ACUPUNCTURA -1 ROLA JAD MIC -1 BETISOR PARFUMAT SIETE CHAKRAS ( 7 CHAKRE) Bile magnetice pentru masaj- acupunctura Bila...
50,00 RON
Bratara microfibra in ambalaj individual cu ulei esential de Citronella. Banda, odata scoasa din punguta ei, incepe sa degaje o aroma de lamaita , tinand in acest fel tantarii si alte insecte...
3,00 RON
INEL MASAJ SU JOK Su Jok este o sistematizare modernă a acupuncturii tradiţionale. A fost dezvoltată de prof. Park Jae Woo din Coreea (Su înseamnă "mână", iar Jok înseamnă "picior" în limba...
15,00 RON
Talpa ergonomica cu magneti, pentru activarea circulatiei sangelui si eliminarea problemelor de sanatate. PERFORATIE LASER PENTRU AERISIREA NATURALA A PICIORULUI MARIME UNIVERSALA...
32,00 RON