Cum cumpar


  • PENTRU COMENZI TELEFONICE VA ROG SUNATI SAU TRIMITETI SMS  LA  0754.261.347  in intervalul orar 10:00-17:00 sa ne furnizati detaliile legate de facturare si livrare ( NUME PRENUME ADRESA SI NUMAR TELEFON) si produsele dorite.


  • Pentru COMENZI ONLINE va rog selectati ADAUAGA IN COS apoi TRIMITE COMANDA.

Pentru a modifica cantitatea dorita va trebui sa selectati ACTUALIZARE dupa ce ati apasat trimite comanda.

Dupa actualizare se selecteaza din nou TRIMITE COMANDA se completeaza datele de facturare si de livrare , se selecteaza METODA DE PLATA si se apasa inca o data TRIMITE COMANDA.

La sfarsit va aparea un mesaj ISTORIC COMENZI

Comanda ta a fost inregistrata si va fi procesata in urmatoarele ore. 

De asemenea un email va fi trimis automat cu detaliile comenzii.


  • Termen de livrare  3-5  zile 


Cost transport fan courier -  -20 lei transport
            

Conditii retur

In 10 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online SPECIALIS  si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare) inapoi.

Cand primesti banii inapoi? In 30 de zile de la email, dar de obicei facem tot posibilul sa trimitem banii mult mai curand.

Rugamintea este ca produsele sa nu prezinte urme de uzura vizibile si sa fie inapoiate in ambalajul original si cu toate accesoriile .


Returnarea produsului (lor)

Renuntarea la cumparare. Consumatorul poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.