Transport si retururi

Termen de livrare 3 - 5 zile lucratoare


Cost transport fan courier - sub 200 lei valoare -20 lei transport


                                      -    peste 200 lei valoare- transport gratuit in reteaua localitatilor FAN COURIER  care cuprinde 3,324 localitati din Romania.

Pentru a beneficia de transport gratuit localitatea dumneavostra trebuie sa fie inscrisa in aceasta lista. 

http://www.fancourier.ro/tools/retea/localitati-deservite-fara-km-suplimentari/

Unele aparate care necesita instructaj vor fi livrate personal de o echipa bine pregatita pentru a asista la instalarea produselor si a asigura un training.


TOATE produsele livrate prin FAN COURIER pot fi insotite de optiunea VIZUALIZARE INAINTE DE ACHITARE COLET. 


ASTFEL VETI AVEA GARANTIA DE  PRIMI CEEA CE ATI PLATIT.


Toate produsele in stoc pot fi ridicate personal din orasul Galati.


Conditii retur

In 10 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online SPECIALIS  si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare) inapoi.

Cand primesti banii inapoi? In 30 de zile de la email, dar de obicei facem tot posibilul sa trimitem banii mult mai curand.

Rugamintea este ca produsele sa nu prezinte urme de uzura vizibile si sa fie inapoiate in ambalajul original si cu toate accesoriile .


Returnarea produsului (lor)


Renuntarea la cumparare. Consumatorul poate renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv,in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 15 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. PRODUSUL SE RETURNEAZA IN AMBALAJUL ORIGINAL, SIGILAT, NEUTILIZAT.

 Vanzatorul va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Costurile de retur si de transport pentru produsul returnat si cel inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de catre consumator.

Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
   

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul sa opteze decat o singura data pentru returnarea/inlocuirea unui produs in conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G.130/2000;

In cazul returnarii/inlocuirii produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte, NEFOLOSIT, si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).

Plata returului se va face numai daca in prealabil ne-ati contactat si ne-ati comunicat intentia dumneavoastra de a efectua returul dupa completarea formularului de retur si emiterea facturii STORNO.